• SELAMAT DATANG

raya datang lagih!!

raya dtg lagih utk thun nih. aku sambut raya ala kadar jer.pgi2 raya aku wat nasi ayam jer. tiap2 tahun wat nasi ayam jer. nak wat cmner, nak msak nasi len aku xpdai. tu jer jenis nasik yg aku pdai.hikhik.tak per yg penting semua org mkn. kan3x.akak aku pun sampai pagi raya. kalu x dia yg tlg backup aku kat dapur. my mother dia balik raya ke-2. raya pertama raya kat umah husband dia. maklum la raya thun lepas da kar umah aku. jdik bergilir2 la. dia kan da jadik isteri org.raya ni aku balik kg kejap jer. 5 hari jer .raya ke-5 aku da chow balik tepen. maklum la bukannyer da org pun kat umah aku tuh. masing2 wat hal sdri. nak jumpa pun setahun sekali jer.


ni keluarga akak aku



yang ni plak.aku tgh menyuap nasi lemak kat bdk nazran nih. sampai mulut aku tu pun menganga.hahahah buruk beboner. org pggl dia baby..huhuhu.laki2 pun pggl baby gak??ni kat umah ma ak, kat kemubu machang.

gambo yg ni plak kakak aku n kak la tgh bergosip nih. kak la tu sesuai tuh jadi deejay radio. ckp x berhenti2..hehehe sori ler kak la ek.jgn amik hati.

kak la n pasangan nyer.. abe si

kat bawah tu gambo2 bdk yg kepenatan akibat penangan raya.
tido terbunkang.
ni masa xpenat gih. siap menari gih si budak siti nih. ni semua kaum kerabat kak la n abe sanusi.
siti tuh anak bongsu dia ler. wat setakat nih.masa depan xtau.



ni gambo ma aku, kakak aku n askar2 aku campur sorang pempuan.hari nih da raya yg ke-5. ma kau pun da nk balik kemubu balik da.lepas amik gambo noh.kami sama2 p anta dia. hari jgk da peristiwa sedih berlaku kat aku n kakak aku. tapi xpa la simpan sendiri.xperlu heboh2kan. huhuhu ;))

0 comments:

Post a Comment

.::Me::.

My photo
SeLAmAt DaTaNg KEpAdA SiaPa SaHaja

Islam Duniaku

Ya Allah, berilah aku petunjuk untuk mendapat keredaan Mu. Janganlah engkau biarkan syaitan menguasai diri ku. Jadikan syurga tempat tinggal dan berehat bagi ku, wahai pelaksana keperluan orang meminta."